café abc

Cafe abc is het bedrijfsrestaurant van het Huis van het Nederlands.

De zelfbedieningstoog en gelagzaal bevinden zich op de eerste verdieping maar iedereen is er welkom, ook buurtbewoners of voorbijgangers die zich willen laten verrassen door de intussen befaamde op = op lunchformule.

Een 10-tal werknemers doen er aan werkplek-leren in de vorm van het verzorgen van de vele vergaderingen die plaats hebben in het huis.

Nog voor de middagshift worden er broodjes en wraps belegd met spreads en beleg van vegan tot flexitarische opties.

Samen met seizoensgebonden slaatjes worden deze bakfiets-gewijs geleverd bij vaste afnemers in de buurt – via deze website kan u een offerte op maat aanvragen.

Tijdens de lunch hebben medewerkers via een rotatieplan een vaste plek aan de kassa, de broodjesbar, de warme keuken of  de afwas.

Naast de vaste kaart met pasta’s en slaatjes worden er wekelijks variërende suggesties aangeboden uit de wereldkeuken.

De prijzen zijn er democratisch waardoor bezoekers zich regelmatig laten verleiden door een dessert van het huis.

Café abc is tijdens de weekdagen open van 08u00 tot 21u00, er kan dus doorlopend gegeten, gedronken en genoten worden – tijdens warme dagen ook op het terras.

Vanuit deze werkplek wordt nauw samengewerkt met gc de markten en de vgc. We zijn hun hofleverancier voor het verzorgen van colloquiums en studiedagen maar ook elders worden we gevraagd voor toelevering en bediening van recepties en feesten.

eat_logo_website
eat vzw

vooruitgangstraat 331
1030 schaarbeek

info@eatvzw.be
btw be 0455.216.446

deel deze site via